Futbol

El Reial Madrid vindrà al Camp Nou amb moltes baixes i amb la continuïtat de Capello en dubte

El Reial Madrid vindrà dissabte al Camp Nou amb moltes baixes: Beckham, Cannavaro, Reyes i Roberto Carlos, un dels grans animadors d'aquests clàssics. L'equip també arribarà amb la continuïtat de Capello a la banqueta més en dubte que mai. Capello s'ha hagut de sotmetre a l'enèsima "mala estona" en què s'ha convertit per a l'entrenador italià cada roda de premsa que fa. Capello, però, és molt conscient que la que ha fet aquest divendres podria ser la penúltima que fa com a entrenador madridista.

Actualitzat

Tot i les crítiques que s'han anat incrementat aquest dies arran de l'eliminació en els vuitens de la Lliga de Campions, Capello no feia cara de preocupació. Aquest divendres a l'italià se'l veia amb una cara de tensió, lògica davant dels esdeveniments que afronta en les pròximes hores. Capello és conscient que una golejada al Camp Nou el sentenciarà i que el seu futur està pendent d'un fil. L'entrenador madridista, a sobre, ha estat pressionat per la premsa madrilenya, que no n'hi perdona ni una. L'entrenador, però, no pensa llançar la tovallola.

El tècnic Fabio Capello ha assegurat que no té intenció de presentar la dimissió encara que el Madrid perdi a Barcelona, però ha assumit la seva responsabilitat pels mals resultats de l'equip. La seva continuïtat l'ha deixat en una qüestió per al president.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut