El Reial Madrid supera un mediocre Liverpool a mig gas i certifica la classificació per als vuitens de final (1-0)

El Reial Madrid ha superat sense problemes un mediocre Liverpool al Bernabéu i ha certificat la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Un solitari gol de Benzema en el minut 26 ha donat el quart triomf consecutiu al conjunt d'Ancelotti. En l'altre partit del grup B, el Basilea ha golejat el Ludogorets i se situa segon (4-0)

El Liverpool s'ha presentat al Bernabéu amb un equip titular farcit d'habituals suplents i el Reial Madrid, amb l'onze de gala amb l'únic canvi de Varane per Sergio Ramos, ha passat per sobre d'un rival ara mateix a anys llum del seu millor nivell. Només les bones aturades del porter Mignolet, amb tres intervencions de mèrit, han evitat que els "reds" marxessin al descans amb un bon cabàs de gols en contra.

El Madrid, llançat tant a la Lliga com a la Champions, ha dominat a plaer i en el minut 26, Benzema ha inaugurat el marcador rematant tot sol al segon pal una precisa centrada de Marcelo. Iker Casillas, que amb 144 s'ha convertit en el jugador amb més partits disputats a la història de la Lliga de Campions, ha estat un espectador de luxe mentre que a Mignolet, a l'altra porteria, se li ha multiplicat la feina.

L'actual campió d'Europa no ha sentenciat el duel a primera part tot i disposar de nombroses ocasions per fer-ho i en la represa, el Liverpool ha estirat tímidament línies en busca de l'empat. Lallana, amb un xut ajustat, ha estat a punt de fer l'empat a un però el Madrid, jugant a mig gas, també ha estat molt a prop de fer el 2 a 0. Bale, que ha reaparegut després de dues setmanes de baixa, ha estavellat una rematada al travesser en l'oportunitat més clara de la segona meitat.

L'entrada de Gerrard, Coutinho i Sterling tampoc no ha millorat gaire el joc del Liverpool i Bale, molt actiu en el seu retorn, ha fregat el gol de la sentència definitiva. El 2 a 0 no ha arribat però jugant a mig gas, els blancs han sumat la quarta victòria consecutiva de la fase de grups i només un contratemps inesperat podria deixar-los sense el liderat.

El Basilea goleja el Ludogorets (4-0)

En l'altre partit del grup B, el Basilea ha golejat el Ludogorets búlgar per 4 a 0 i s'ha situat segon amb sis punts. Embolo, Derlis González, Gashi i Suchy han fet els gols del conjunt suís, que ha fet un pas important per classificar-se per als vuitens de final.