El Reial Madrid s'imposa al Saragossa amb facilitat per 1-3

Al Reial Madrid no li va caldre la inspiració d'un Benzema que continua negat de cara al gol per marxar de La Romareda amb els tres punts sota el braç (1-3). Els blancs en van tenir prou amb una fuetada en la seva primera aproximació per posar fi a la resistència d'un voluntariós Saragossa. El 0-1 d'Özil en el minut 14 va deixar tocat el conjunt local, que per a més inri va veure com Ronaldo feia el 0-2 abans del descans amb un golàs de falta. Només començar la segona meitat, Di María va fer el tercer i, encara que el Saragossa va escurçar diferències amb un penal transformat per Gabi, el Madrid no va patir gens ni mica per assegurar-se la victòria.

El mig del camp madridista talla un atac del Saragossa, Cristiano deixa ràpid per a Marcelo, el brasiler esprinta per la banda i en un tres i no res envia una pilota en profunditat perquè Özil, que arribava des de la dreta, encari Leo Franco i inauguri el marcador amb un xut creuat. Minut 14, 0-1 i punt final. Aquí es va acabar el partit.

El Saragossa va sortir molt decidit, intentant fer mal al Madrid amb una pressió agressiva i molt avançada, però una vegada més el conjunt de Mourinho, amb un contracop letal, en va tenir prou amb la seva primera ocasió per decantar el partit a favor seu.

Amb el 0-1, la resistència dels locals es va diluir ràpidament i els visitants van passar a dominar a plaer, amenaçant sempre amb ràpides transicions. Més enllà d'una clara oportunitat de Lafita amb el 0-0 en el marcador i una altra del mateix jugador poc abans del descans, els de Javier Aguirre no van posar Casillas -400 partits a Primera- en dificultats. Els de Mourinho podrien haver ampliat el marcador en nombroses ocasions però van haver d'esperar al minut 44 perquè Ronaldo fes el 0-2 amb el qual es va arribar a la mitja part amb un llançament de falta estratosfèric.

Si el conjunt local somiava en una remuntada ben aviat se li van acabar les esperances, quan Di María, als dos minuts de la represa, es plantava sol davant Franco i s'inventava una vaselina per fer el 0-3. No cal dir que amb aquest darrer cop el Saragossa va abaixar els braços definitivament. En el minut 53, Gabi va fer de penal l'1-3 però això no va suposar cap impuls cap a la remuntada. El Saragossa, molt innocent i mancat d'un plantejament clar de joc, va continuar a la deriva i va ser el Madrid qui hauria pogut eixamplar la golejada però el desencert dels seus davanters va evitar un resultat més generós. El Saragossa continua cuer de Primera.