Primera

El Reial Madrid presenta Lassana Diarra, el clon de Makelele

Aquest dilluns el Reial Madrid ha presentat el seu últim fitxatge, Lassana Diarra. Provinent del Portsmouth de la Premier anglesa, el segon Diarra de la plantilla és un migcampista francès de 23 anys que promet molt. Físicament és clavat a Claude Makelele i l'afició blanca espera que futbolísticament també ho sigui. Això sí, no ha tingut sort ni al Chelsea ni a l'Arsenal. Traspassat per uns 20 milions d'euros, s'estarà al Bernabéu fins al 2013. Les lesions de llarga durada del malià Diarra i de De la Red han obligat el club blanc a contractar un migcentre.

Actualitzat
El Reial Madrid passarà el Nadal a dotze punts del Barça i amb Calderón obligat a gastar-se en el mercat d'hivern tot el que es va estalviar aquest estiu. Ha d'apedaçar a correcuita un equip al qual les lesions han deixat sota mínims. Aquest dilluns ha presentat el tercer reforç, Lassana Diarra. Per cert, després de ser escridassat en l'última presentació, Calderón ha tancat les portes al públic.

Vol que l'anomenin Lass

Les primeres paraules de Lassana Diarra han estat d'agraïment cap al club que l'ha contractat. El francès ha acceptat les comparacions amb Makelele i ha demanat que no se l'anomeni Diarra II, ja que vol que se'l conegui com Lass, nom que ja ha lluït a la samarreta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut