El Reial Madrid perd davant el Betis (2-1) el seu segon partit seguit fora de casa

El món al revés. El Reial Madrid ha perdut al Ruiz de Lopera després de ser completament superior al Betis en una primera part de bon joc per part dels de Schuster. Drenthe ha avançat els blancs en una gran triangulació entre Gago i Robben, però el Madrid no ha sabut sentenciar i ha acabat deixant-se els tres punts després d'encaixar dos gols pràcticament idèntics: centrada des de la banda defensada per Míchel Salgado i rematada de cap del davanter que marcava Marcelo. A la segona part, el Madrid ha estat molt més espès i només ha pogut empatar en un xut de Van Nistelrooy que ha acabat al pal.

El Madrid ha tornat a caure en un camp andalús per tercera vegada aquesta temporada. A la primera volta va perdre davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán (2-0); fa dues setmanes ho va fer a camp de l'Almeria (2-0), i avui ha tingut una nova desfeta en la seva visita al camp del Betis. I atenció: el proper viatge dels encara líders de la Lliga és al camp del Recreativo de Huelva.

Avui, però, els madrilenys han estat molt superiors al Betis en la primera part. El partit s'ha posat de cara per als de Schuster molt aviat, ja que l'avui titular Drenthe ha marcat en la primera aproximació del Madrid. Era tot just el minut cinc de partit. A partir de llavors, el Madrid ha jugat a plaer i podria haver augmentat la seva renda, però amb Raúl desaparegut i Van Nistelrooy a la banqueta, els líders de la Lliga han torbat a faltar la seva habitual contundència en atac.

Dos gols idèntics condemnen el Madrid

El domini del Madrid s'ha acabat quan es complia la primera mitja hora de partit. En la primera ocasió clara del Betis, Edu s'ha avançat a Marcelo i ha rematat de cap un centre de Pavone des de la banda esquerra de l'atac verd-i-blanc. Tres minuts després, en una judada calcada, ha estat Mark González qui li ha robat la cartera al lateral brasiler després que Edu maregés de nou Salgado.

La segona part ha estat molt més ensopida tot i la incertesa del marcador. Schuster ha donat entrada a Van Nistelrooy, que ha tingut l'ocasió més clara dels merengues en un mà a mà amb Ricardo que ha acabat amb la pilota al pal. El Madrid no ha tornat a apropar-se amb perill a la porteria dels sevillans i fins i tot hauria pogut anar-se'n amb un resultat més ampli en contra si el Betis hagués aprofitat dues clares ocasions de Pavone i Edu.