Primera Divisió

El Reial Madrid obté un triomf estèril al camp del Saragossa (1-3)

A La Romareda, el Reial Madrid ha aconseguit una victòria ja estèril per 1-3 sobre el Saragossa, que no pot dissimular el mal regust de boca que ha deixat una altra temporada en blanc. Owen, Roberto Carlos i Ronaldo han fet els gols de l'equip blanc en un partit intranscendent i sense gaire emoció. Óscar ha fet el gol del conjunt aragonès. El Madrid ha tancat la temporada amb victòria, i, finalment, a quatre punts del Barça.

El porter César Laínez ha rebut un càlid homenatge del públic de La Romareda abans de començar el partit. Als 28 anys, ha anunciat que deixa el futbol professional per culpa de les múltiples lesions que ha tingut al genoll. Ja amb la pilota en joc, ha estat el Saragossa el que ha sortit més decidit a buscar el gol. David Villa, en el minut tretze, ha enviat un xut per sobre del travesser. El Madrid només ha arribat una vegada a la porteria aragonesa a la primera meitat, però n'ha tingut prou per marcar. Luis García ha fallat en el refús d'un llançament de Zidane, i Owen, molt atent, ha fet el seu tretzè gol a la Lliga. Era el minut 25. Però, a dos del descans, la insistència del Saragossa ha tingut premi. Óscar González ha culminat una gran combinació amb Milito i David Villa i ha fet l'empat a un. El Madrid s'ha tornat a avançar al cap de set minuts de la represa en una jugada entre Zidane, Raúl i Roberto Carlos. Tercer gol pel brasiler, i dedicatòria a Luís Figo, que ha tornat a ser suplent i ha entrat a la segona part. Ja en temps afegit, una nova errada del porter Luis García ha deixat sol Ronaldo, que ha fet l'1-3.