Lliga

El Reial Madrid només pot empatar a un en la seva visita al Nuevo Zorrilla de Valladolid

El Reial Madrid no ha passat de l'empat a un en la seva visita al Nuevo Zorrilla de Valladolid en un partit marcat per la mala actuació arbitral, que ha perjudicat l'equip blanc amb un penal en contra inexistent. Raúl ha avançat el Madrid en l'últim minut de la primera part amb una vaselina sobre la sortida de Bizarri. El Valladolid ha buscat l'empat en la represa i ho ha aconseguit a través d'un inexistent penal comès per Hierro sobre Fernando Sales. Nico Olivera ha transformat la pena màxima i ha establert l'empat definitiu.

A Madrid es queixen dels àrbitres. Assenyalen amb el dit Ramírez Domínguez com a culpable de no haver passat de l'empat amb el Valladolid. Els madridistes van demanar penal per la caiguda de Guti, però les demandes dels blancs les va tallar l'àrbitre andalús amb una targeta groga a Salgado. Quaranta segons després, el madridista veia la segona groga per aquesta entrada i Del Bosque es quedava amb deu jugadors. Els blancs van superar el moment crític gràcies al talent de Zidane i Raúl, que marcava el 0 a 1 en el minut 45. Sense Helguera, el Madrid és més feble en defensa, i la velocitat de Fernando Sales portava el perill a la porteria de Casillas. El davanter del Valladolid, a més, hi va tenir una bona part en el penal assenyalat en el minut 59. Olivera va aconseguir l'empat i en l'última mitja hora de partit ja es va veure poc futbol. Javier Irureta va patir molt ahir a Vitòria. I és que l'Alabès va escombrar el Deportivo a la primera part. El premi per als bascos, però, no va arribar fins a la segona part, amb el gol de cap d'Ivan Alonso. La reacció d'Irureta va ser fer entrar al camp a Diego Tristán, i el sevillà marcava l'empat en aprofitar una de les poques errades en defensa de l'Alabès. El Deportivo va començar a jugar a futbol i la fusta va evitar un segon gol de Tristan en el minut 83. El trevesser també va ser el destí del xut de falta de Luque, però en aquesta ocasió, la sort va ser per als gallecs, ja que Capdevila marcava el gol de la victòria en l'últim minut de partit.