El Reial Madrid només és capaç de superar el Saragossa des de la pena màxima (1-0)

El Reial Madrid només ha estat capaç de superar el Saragossa des de la pena màxima. Després d'un primer temps fred, en què cap dels equips ha tingut cap ocasió clara, l'àrbitre ha assenyalat dos penals en la segona part, sobre Robinho. El primer, a la mitja hora de la represa, l'ha llançat el mateix brasiler, però César ha aconseguit rebutjar-lo. Cinc minuts més tard ha vingut el segon, en què Roberto Carlos no ha perdonat, fent l'1-0. Els aragonesos han disposat de tres ocasions clares, sense sort. Woodgate s'ha retirat lesionat.

El Reial Madrid i el Saragossa han protagonitzat una primera part freda en què s'ha trobat a faltar ritme al conjunt dirigit per Vanderlei Luxemburgo. Els aragonesos, tancats des d'inici en defensa, s'han anat trobant còmodes des del terreny de joc i han vist com, de mica en mica, els blancs els deixaven espais i la pilota. Tot i això, els de Víctor Muñoz s'han mostrat poc ambiciosos en atac i els ha faltat confiança en les poques arribades a l'àrea rival. L'única ocasió clara del Reial Madrid en el primer temps no ha arribat fins al minut 24 de partit. Robinho ha engaltat un xut des de l'interior de l'àrea que ha obligat César a lluir-se en l'enviament de la pilota a córner. Cinc minuts després, ha arribat el torn dels visitants. Diego Milito ha fet una excel·lent passada dins l'àrea a Everton que, sol, s'ha adormit i ha vist com un Roberto Carlos rapidíssim li robava la cartera. També ha estat lent Robinho en la que podria haver estat la segona jugada perillosa dels madrilenys. Roberto Carlos ha centrat, però Robinho ha esperat que caigués la pilota en lloc d'anar-la a buscar. Per això, Albert Celades, atent, ha rebutjat a córner. Molt abans, però, el jugador amb més mala sort del Reial Madrid, Jonathan Woodgate, ha hagut d'abandonar el terreny de joc lesionat en el minut 22. L'anglès, que l'any passat ja es va passar tota la temporada en blanc per lesió, complia contra el Saragossa el seu cinquè partit disputat amb la samarreta del Reial Madrid, tots aquest any. El seu substitut ha estat Álvaro Mejía. Només començar el segon temps, Robinho ha donat un ensurt als visitants després de rematar un llançament de falta de Beckham que César ha pogut aturar. Tot i això, s'ha vist un Saragossa molt diferent del del primer temps. En qüestió d'un minut ha tingut dues ocasions claríssimes per avançar-se. Primer en una rematada de Milito que topa al travesser i, després, en una rematada de Savio que aconsegueix rebutjar Casillas. Quan ja es començaven a sentir xiulets al Bernabéu, Toledo ha comès un penal sobre Robinho que el mateix brasiler s'ha encarregat d'executar, però César, que ha endevinat la trajectòria, l'ha rebutjat amb els punys. Era el minut 28. I amb l'errada, els blancs han tingut una nova oportunitat en la pena màxima, cinc minuts després. La víctima ha estat altra vegada Robinho, però aquesta vegada el llançament l'ha fet el seu company Roberto Carlos, que no ha perdonat i ha fet l'1-0.