Reial Madrid

El Reial Madrid no troba a faltar Cristiano Ronaldo i es desfà del Vila-real amb una eficàcia demolidora (4-2)

El Reial Madrid no ha trobat a faltar el sancionat Cristiano Ronaldo i s'ha desfet d'un tou Vila-real exhibint una eficàcia demolidora. Els blancs s'han imposat per 4-2 al Bernabéu en un partit d'anada i tornada, i són líders provisionals després de la derrota de l'Atlètic a Almeria. Bale, Benzema per partida doble i Jesé han estat els golejadors del conjunt de Carlo Ancelotti, que no ha necessitat una versió gaire brillant per sumar els tres punts.

Sense Cristiano Ronaldo però amb el retorn de Gareth Bale a l'onze titular, el Reial Madrid no ha necessitat fer un joc gaire brillant per encarrilar la victòria contra el Vila-real. Demostrant gairebé una eficàcia demolidora, els blancs s'han avançat al minut 7. Dorado ha perdut la pilota en una zona molt perillosa i Bale no ha desaprofitat la greu errada del central groguet per batre Asenjo picant la pilota per sobre del porter.

La lesió de Marcelo no ha variat gens ni mica el pla inicial del Madrid, que ha cedit tota la iniciativa al Vila-real. Però en la segona aproximació a l'àrea visitant, ha arribat el 2-0 en el minut 24. Centrada de Bale i Benzema, a boca de canó, ha tornat a perforar la meta grogueta. El Vila-real, tot i els dos cops rebuts, no ha renunciat al seu estil de toc i, fruit del seu domini, ha trobat el camí del gol poc abans del descans. Mario, amb un xut col·locat a l'escaire, ha tret les teranyines de la porteria de Diego López i ha retallat distàncies en el marcador.

Intercanvi de cops a la represa

En la represa, el partit ha estat un intercanvi de cops a les dues àrees, i en aquest escenari el Madrid es mou a la perfecció. Jesé, en el minut 64, semblava fer la sentència amb el 3-1 però la resposta del Vila-real ha estat fulminant i Giovani dos Santos, amb un golàs de falta, ha tornat a donar vida als groguets.

La resistència visitant s'ha trencat a falta d'un quart d'hora pel final, quan de nou Benzema ha tornat a marcar per establir el definitiu 4-2. El Madrid ha demostrat que sap tirar els partits endavant sense la seva màxima estrella i continua sumant victòries en un inici de 2014 impecable.