Lliga

El Reial Madrid no passa de l'empat a un contra el Vila-real al Santiago Bernabéu

El Reial Madrid no ha pogut passar de l'empat a un contra el Vila-real al Santiago Bernabéu. Els madridistes s'han avançat en la primera part amb un gran gol del francès Zidane, però, abans d'arribar al descans, Jorge López ha transformat un clar penal de Makelele comès sobre ell mateix. Tot i intentar-ho a la desesperada, els homes de Vicente del Bosque no han creat gaires ocasions de gol en la represa i s'han hagut de conformar amb la igualada definitiva. A Huelva també hi ha hagut el mateix resultat entre el "Recre" i el Betis.

Tot i anar convocat, finalment, Vicente del Bosque ha decidit deixar Raúl a la banqueta i el seu lloc ha estat per a Guti. El Vila-real ha començat amb una bona oportunitat per a Belleti, que ha fet un mal control i no ha aprofitat el servei de cap de Palermo. I, en el minut 21, ha arribat l'un a zero, Zidane tornava a demostrar la seva gran qualitat amb un impressionant xut que enviava al fons de la porteria de Reina, fent el seu segon gol a la lliga. El Madrid guanyava, però sense fer un bon joc i les posteriors oportunitats han arribat gràcies a potents xuts de Roberto Carlos des de fora de l'àrea. I, quan semblava que els homes de del Bosque anirien al descans guanyant, hi ha hagut un penal per una clara empenta de Makelele sobre Jorge López. I el mateix Jorge López aconseguia l'empat a un, era el minut 46. A la represa, el joc dels madridistes no ha millorat gaire i l'entrada de Raúl no ha estat el revulsiu esperat per l'afició madridista. L'ocasió més clara ha arribat en els últims minuts del partit amb un llançament de falta que ha anat al pal de la porteria de Reina. RECREATIVO, 1 - BETIS, 1 El Recreativo de Huelva només ha pogut empatar a un davant d'un Betis que ha acabat el partit amb vuit jugadors. Aquest xut de Raúl Molina a boca de canó ha estat l'ocasió més clara del conjunt local en el primer temps. En el minut 38, per aquesta falta, Varela ha vist la segona targeta groga i ha estat el primer jugador bètic expulsat pel col·legiat, Turienzo Álvarez. Tot i la inferioritat numèrica, l'equip de Víctor Fernández ha inaugurat el marcador a un minut del descans, gràcies a una acció d'estratègia culminada per Gastón Casas. Ja en el segon temps, en el minut 69, Luis Fernández, també per doble amonestació, ha estat el segon jugador del Betis expulsat. A un quart d'hora del final, a la sortida d'un còrner, el Recreativo ha aconseguit el gol de l'empat, per mitjà de Xisco. A conseqüència d'una agressió a Raúl Molina que no han pogut captar les càmeres, Filipescu ha estat expulsat amb targeta vermella directa i el Betis es quedava amb vuit homes sobre el terreny de joc. Malgrat la clara superioritat numèrica, el "Recre" no ha pogut aconseguir el gol de la victòria, encara que ha estat a punt de fer-ho amb un xut de Camacho que ha picat al pal. VALÈNCIA, 5 - ATH. BILBAO, 1 Pablo Aimar, amb un "hat-trick", s'ha convertit en la gran estrella d'un València que ha golejat un dèbil Athletic de Bilbao. El partit ha quedat totalment sentenciat en la primera part amb un clar 4 a 0 a favor de l'equip "txe", amb gols d'Aimar i Carew. En el tram final, els bilbaïns han maquillat el marcador amb una diana de Tiko.