El Reial Madrid ja és als vuitens de la Champions després de guanyar per primer cop a Lió (0-2)

El Reial Madrid ja és als vuitens de final de la Lliga de Campions, després de trencar el malefici al camp de l'Olympique de Lió. En la cinquena visita a l'estadi de Gerland, els blancs hi van aconseguir la primera victòria de la història (0-2). Amb dos gols de Cristiano Ronaldo, un de falta directa, a la primera part -el seu gol número 100 amb el Madrid-, i un altre de penal, al segon temps, n'hi va haver prou per trencar l'estadística. En l'altre partit del grup D, l'Ajax va derrotar el Dinamo Zagreb (4-0).

Potser perquè la història deia que el Reial Madrid no havia guanyat mai en cap de les seves quatre visites a Gerland, els blancs van sortir explosius disposats a trencar les estadístiques. Al minut 10, Benzema ja va tenir el primer cara a cara amb el porter Lloris, que va enviar a córner el xut del davanter. El mateix Benzema va tornar a trepitjar àrea després d'una jugada amb Di María, però no va poder culminar l'acció. Va ser a pilota parada com els de Mourinho van inaugurar el marcador. L'encarregat de fer-ho, Cristiano Ronaldo amb un xut de falta directa que va enviar al fons de la xarxa. Va ser el 0-1 i també el gol 100 del portuguès amb la samarreta del Reial Madrid.

Just abans del descans, l'Olympique va fer treballar Casillas enviat dues pilotes a córner, en les dues accions més clares per als francesos. Primer, amb un xut de Gourcuff -amb passada de Gomis- i, després, amb una rematada de Briand.

En canvi, a la represa, i amb el 0-1 en contra, l'Olympique va protagonitzar un bon inici del segon temps amb arribades a la porteria de Casillas, en què va destacar un xut de Koné que va atrapar el capità merengue. El conjunt francès, fins i tot va reclamar dos penals. Tot i que de pena màxima el col·legiat en va assenyalar una i a favor del Madrid, que va cometre Dabo sobre Cristiano Ronaldo. El portuguès, des dels onze metres, va situar el 0-2. A partir d'aquí, el Reial Madrid va minvar el ritme. Briand a la sortida d'un córner va disposar d'una bona ocasió i, en l'últim sospir, el mateix Briand va tenir l'oportunitat de retallar distàncies en l'u contra u amb Casillas, però no va estar encertat.

L'Ajax guanya el Dinamo de Zagreb (4-0)

L'Ajax, contra el Dinamo de Zagreg, no va tenir rival. El conjunt holandès ja guanyava 2-0 al descans amb gols de Van der Wiel i Sulejmani. A la segona meitat, De Jong i Lodeiro van arrodonir la golejada per als locals.