Futbol

El Reial Madrid goleja el Sevilla amb polèmica (3-0) i encarrila el pas als quarts de final de Copa

L'equip blanc ha sigut superior i a més s'ha vist afavorit amb la concessió de dos dels tres gols, firmats per James (dos, un de penal) i Varane

Eloi SansaActualitzat

El Reial Madrid ha demostrat que sap mantenir la inèrcia positiva jugui qui jugui. Sense jugadors com Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema o Ramos, l'equip blanc ha golejat el Sevilla (3-0) per deixar pràcticament vist per a sentència el pas als quarts de final de la Copa del Rei.

El Sevilla ha sortit tímid al Santiago Bernabéu, just el dia que més s'esperava d'ells per les baixes amb què el Madrid afrontava el duel. La pressió alta dels blancs ha deixat els de Jorge Sampaoli sense capacitat per treure la pilota des del darrere. En una indecisió a l'hora de construir la jugada, Casemiro ha interceptat la passada de Mercado a N'Zonzi i James Rodriguez, que tornava a la titularitat, ha inaugurat el marcador amb una gran rematada (11').

El Madrid jugava davant un rival superat i les ocasions dels blancs s'han anat succeint. Una ha acabat en córner, tot i que el Sevilla ha reclamat una falta prèvia de Morata sobre Mercado que semblava clara i Mateu Lahoz no l'ha assenyalat. El córner següent l'ha rematat a gol Varane, establint el 2-0 (29'). Però, si el segon gol ha estat controvertit, encara més polèmic ha sigut el penal que ha donat lloc al 3-0, ja a les acaballes de la primera meitat, quan Luka Modric ha caigut a l'àrea sevillista empès probablement pel seu company James. Tot i la confusa jugada, Mateu Lahoz no ha tingut dubtes. El colombià no ha fallat des dels onze metres (44') i el Madrid ha anat al descans amb una renda enorme.

El Sevilla, que s'havia estirat tímidament abans del 3-0, no ha sabut reaccionar a la represa davant d'un Madrid que ha trobat totes les facilitats per celebrar l'any de Zinédine Zidane a la banqueta amb una festa i sumar un partit més a la impressionant ratxa de 38 partits sense perdre. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut