El Reial Madrid goleja el Rayo Vallecano per 5-1 al Bernabéu

Tretzena victòria consecutiva del Reial Madrid. Els de Carlo Ancelotti han golejat el Rayo Vallecano per 5-1 en partit corresponent a l'11a jornada i es mantenen com a líders de la Lliga BBVA. Bale, Ramos, Kroos, Benzema i Cristiano Ronaldo han fet estèril la diana del visitant Bueno.

Ancelotti ha fet descansar Casillas i ha optat per Keylor Navas com a porter titular. També ha retornat Bale a l'onze i el gal·lès ha obert el marcador en el minut 9. El Rayo, tot i el resultat en contra, ha plantejat un partit valent i ha fet treballar el porter "merengue". Sergio Ramos, amb el genoll, ha fet el 2-0 a la sortida d'un córner en el minut 40. Abans del descans, els de Paco Jémez han escurçat distàncies després d'una errada de James que ha aprofitat Bueno.

Els vallecans han fregat l'empat, però l'àrbitre Pérez Montero ha anul·lat encertadament un gol en fora de joc de Baptistao. Immediatament després, Kroos ha fet el 3-1 amb un xut sensacional des de la frontal. Benzema, en fora de joc, ha fet el 4-1. I Cristiano Ronaldo, que havia fet ofrena de la Bota d'Or a l'afició del Bernabéu, ha segellat el triomf del Madrid amb el seu 18è gol de la temporada.