El Reial Madrid goleja el Deportivo (4-0) i recupera la segona plaça

El Reial Madrid ha recuperat la segona posició de la taula després de superar un Deportivo que en cap moment ha tingut opcions ni tan sols d'empatar. L'equip de Caparrós s'ha fet un gol en pròpia porteria en el minut 9, mitjançant Héctor. Ronaldo, en el 36, ha fet el segon. Els altres dos gols ja han arribat en la segona meitat. El tercer ha estat de Sergio Ramos, de cap, i el quart i últim, de Baptista, que ha transformat un llançament de falta. El Bernabéu ha ovacionat Ronaldo quan ha estat substituït per Cassano. El Reial Madrid visitarà el Camp Nou com a segon classificat, a onze punts del Barça.

Sorpresa a l'alineació un partit més, amb Baptista fent de mig centre en lloc de Gravesen, Raúl a la banqueta i Ronaldo, feliç. En el minut nou, el partit se li ha posat de cara al Madrid. Beckham treu una falta i Héctor es fa el gol en pròpia porteria. El Dépor ha fet un joc molt defensiu, però ha tingut una opció de gol de Tristán, que ha fet un "misto" en la rematada. Robinho, el millor del Madrid en la primera part, ha iniciat la jugada del segon gol del Madrid. La centrada de Roberto Carlos és perfecta i Ronaldo fa el seu dotzè gol a la Lliga. Amb 2-0, la segona part ha estat plàcida per als de López Caro, que han disposat de moltes ocasions clares. Caparrós, desesperat, encara ha hagut de veure dos gols més del Madrid, un de Sergio Ramos, que ha rematat tot sol, i un golàs magistral de Baptista de falta, sense agafar embranzida. Primera victòria en quatre partits del Madrid, que visitarà el Camp Nou com a segon classificat, a 11 punts del Barça.