El Reial Madrid empata a València (1-1) i passa a semifinals de Copa, on espera Barça o Màlaga

El Reial Madrid ja és a les semifinals de la Copa del Rei, on espera el Barça o el Màlaga. Els de Mourinho, que partien amb un 2-0 de l'anada, han eliminat el València en empatar 1-1 a Mestalla. Benzema va avançar els blancs i Tino Costa va fer l'empat definitiu. Casillas va marxar del camp lesionat al minut 16 per una contusió a la mà esquerra, arran d'una puntada de peu d'Arbeloa. Coentrao i Di María van acabar expulsats.

El Reial Madrid va tornar a Mestalla, tres dies després de guanyar-hi 0-5. I, a més, hi va anar amb una renda d'un 2-0, que va aconseguir en l'anada del partit de quarts de final al Bernabéu. Amb totes aquestes premisses, els blancs eren clars favorits per passar l'eliminatòria i així ho van fer. El tècnic valencianista, Ernesto Valverde, ho va veure des de la grada en estar sancionat per l'expulsió en l'anada.

El València va fer dos intents inicials, de Tino Costa i Valdez, però el Reial Madrid va aconseguir imposar-se a Mestalla tot i l'adversitat amb què es va trobar al minut 16. Iker Casillas va marxar del camp lesionat, amb una contusió a la mà esquerra, per una puntada de peu del seu company Arbeloa. Tot i això, sota els pals Adán va tenir poca feina abans del descans: aturar un cop de cap de Valdez de falta i un xut de Jonas.

En la represa, però, un Adán desafortunat va veure com el València empatava el partit, a través de Tino Costa al minut 53. El mateix jugador va tenir possibilitats d'ampliar el marcador, però no va estar encertat. Just abans del gol de Tino Costa, Coentrao va veure la segona groga i va marxar abans d'hora als vestidors.

L'ovació de Mestalla se la va endur el jove Sergio Canales. El futbolista va tornar als terrenys de joc, després de 9 mesos lesionat per un doble trencament al genoll, i va entrar al minut 71 per Jonas. Qui tampoc va acabar el partit va ser Di María, que va veure la vermella directa, a tres minuts del final, per una puntada a Pereira davant del col·legiat Pérez Lasa.

El Reial Madrid espera rival per a les semifinals que començaran a disputar-se la setmana que ve. El rival serà el Barça o el Màlaga.