El Reial Madrid empata a San Siro (2-2) i es classifica per als vuitens de final

El Reial Madrid no havia guanyat mai en partit oficial a San Siro. I tot i que es va enfrontar amb un Milan envellit i vulgar, els de Mourinho es van mantenir fidels a la tradició i no van ser capaços de trencar aquest malefici. Fregant el descans, Higuaín va avançar un Madrid infinitament superior, però els "rossoneri" van ser capaços de capgirar el marcador. Pippo Inzaghi, l'home que Mou no volia que jugués, va fer dos gols i semblava que volia castigar el Reial Madrid amb la seva primera derrota de la temporada. Però, en el temps afegit, Pedro León va empatar i va classificar els blancs per als vuitens de final. En l'altre partit d'aquest grup G, l'Auxerre va superar l'Ajax (2-1) amb gols de Sammaritano i Langil.

Minut 92 de partit. Benzema, el proscrit, fa la passada i Pedro León, l'altra ovella negra de Mourinho, fa el 2-2 del Madrid a Milà. Premi just, d'altra banda, als mèrits de l'equip madridista, que a la primera part podria haver sentenciat el partit amb ocasions tan clares com una doble rematada d'Higuaín i Di María amb resposta de Pirlo sota pals. A l'últim minut de la primera part, Higuaín va fer el 0-1, però després del descans i amb el canvi d'Inzaghi per Ronaldinho el matx va canviar.

Per cert, partit horrorós de l'exblaugrana. Inzaghi, amb 37 anys, va posar en evidència la defensa blanca i quan faltaven 12 minuts pel final va capgirar el marcador en un 2- 1 sorprenent pel Milan. El desenllaç ja el coneixem. El gol de Pedro León va fer córrer Mourinho un cop més per la banda. El Madrid ja és als vuitens.