Madrid

El rei veu "irreconduïble" la posició de Mas

Ho ha afirmat el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, després de ser rebut en audiència per Felip VI

RedaccióActualitzat

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha afirmat que el rei Felip VI "li ha deixat clar" que la posició del president de la Generalitat, Artur Mas, és "irreconduïble". Revilla ho ha dit després de ser rebut en audiència pel monarca, amb qui ha estat reunit poc més d'una hora al Palau de La Zarzuela.

El líder regionalista ha assenyalat que el rei està "molt preocupat pel que està passant a Espanya". El president càntabre ha defensat davant el monarca la necessitat de convèncer els catalans que els convé rebutjar a les urnes la "bogeria" d'Artur Mas, i ha revelat que Felip VI veu "irreconduïble" l'actitud del president de la Generalitat. "Amb aquest senyor Mas no hi ha solució i anem de dret al precipici", ha reflexionat Revilla, que ha afegit que cal fer "una mica de pedagogia" entre els catalans per explicar-los que no és bo per a ells "aquest desafiament" i que han de "respondre de manera contundent" a les urnes davant aquesta "fugida cap endavant" que perjudica Catalunya i el conjunt d'Espanya.

Miguel Ángel Revilla creu que, un cop "això ja és irreversible", s'ha de dir als catalans que, més enllà de l'àmbit sentimental de dir: 'Sóc una nació, sóc independent, visca Catalunya', hi ha unes conseqüències terribles per a ells i per a tots els espanyols" que, fins ara, els grans partits no han explicat.

Divendres passat va ser Artur Mas qui va ser rebut en audiència per Felip VI. Al final de la trobada, no hi va haver cap comunicació ni des de La Zarzuela ni des de la Generalitat. Abans de la recepció, Mas es va limitar a dir als periodistes que venia "en to de pau."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut