Sa Majestat el Rei, Felip VI, assegut amb el president Carles Puigdemont i la vicepresidenta de l'Estat, Soraya Saénz de Santamaría en el 30 an…
Sa Majestat el Rei, Felip VI, assegut amb el president Carles Puigdemont i la vicepresidenta de l'Estat, Soraya Saénz de Santamaría en el 30 aniversari del CAR de Sant Cugat del Vallès el 24 de juliol de 2017. (Horitzontal)

El Rei diu davant de Puigdemont que els Jocs de Barcelona mostren el que es pot fer quan "se suma l'esforç de tots"

ACN Sant Cugat del Vallès.-El Rei Felip VI ha assegurat que els Jocs Olímpics de Barcelona van posar de relleu "el que som capaços de fer i els gran èxits que podem aconseguir quan treballem conjuntament i en una mateixa direcció". El monarca ho ha dit en l'acte de celebració del 30è aniversari del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), on també hi ha participat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El president ha considerat que els Jocs són una mostra de "lleialtat" entre institucions i un reflex de la forma de ser de Catalunya i la seva gent "que sempre ha adoptat el multilateralisme" i que es fonamenta en principis com "el respecte, el diàleg i el pacte". Més de 700 persones han pres part en un acte solemne que ha comptat amb un moment anecdòtic quan un assistent ha aixecat una estelada i ha mostrat un cartell on es podia llegir "volem votar".

Anar al contingut