Londres

El Regne Unit demana a l'entorn de Gaddafi que el deixin, com ha fet Musa Kusa

El ministre britànic d'Afers Estrangers, William Hague, ha demanat als polítics propers a Moammar al-Gaddafi que l'abandonin, seguint l'exemple del ministre d'Exteriors de Líbia, Musa Kusa, que ahir el va plantar. Kusa es va traslladar a Londres, on funcionaris britànics l'interroguen però no li han ofert immunitat.

Actualitzat
El ministre britànic d'Afers Estrangers, William Hague, ha dit que la decisió del ministre d'Exteriors de Líbia, Musa Kusa, de deixar de formar part del règim del coronel Moammar al-Gaddafi demostra que el règim libi està "fragmentat, pressionat i que s'està ensorrant".

El titular de la diplomàcia britànica ha afirmat que Musa Kusa va decidir per voluntat pròpia viatjar al Regne Unit i que va ser el seu principal "canal de comunicació" en les darreres setmanes. Kusa, que com a diplomàtic va treballar diversos anys a Londres, és considerat una figura decisiva per convèncer Gaddafi que renunciï al terrorisme.

William Hague
ha comentat que Gaddafi ha perdut tota la "legitimitat" i ha demanat als polítics propers al dictador que l'abandonin i s'uneixin a "un futur millor per Líbia que permeti una transició política i unes reformes que compleixin les aspiracions del poble libi".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut