Damasc

El règim sirià nega que Al-Assad hagi abandonat Damasc

Una font oficial desmenteix que s'hagi traslladat a la ciutat de Latakia per planejar una resposta a l'atac suïcida que va acabar amb la vida del ministre de Defensa.

RedaccióActualitzat
El règim sirià nega que Bashar al-Assad hagi abandonat Damasc després de l'atemptat contra la cúpula militar que dimecres va acabar amb la vida del ministre de Defensa, segons ha dit una font oficial.

El president sirià es troba a la capital del país, on ha anat a la seva oficina per dur a terme les seves tasques, ha explicat una font oficial del règim. D'aquesta manera, ha desmentit que el president Al-Assad s'hagi traslladat a la ciutat de Latakia, a la vora de la costa mediterrània, per comandar una resposta a l'atac, tal com han informat alguns mitjans de comunicació internacionals.

Mentre, els combats entre rebels i forces lleials al règim sirià s'intensifiquen a Damasc, amb xocs particularment violents en alguns barris. I és que l'exèrcit ha incrementat les operacions contra l'oposició, arran de l'atemptat mortífer contra la cúpula de la seguretat nacional.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut