Sant Antoni de Vilamajor

El regidor del PP de Sant Antoni de Vilamajor es dóna de baixa del partit pel "no" de Rajoy al pacte fiscal

Felipe Garrido, regidor a Sant Antoni de Vilamajor, ha deixat la formació pel seu "immobilisme cap a Catalunya" i perquè la negativa al pacte fiscal "perjudica tots els catalans". El regidor mantindrà el seu càrrec al govern municipal des del grup no adscrit. El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, li recorda que va ser Mas "qui va donar el cop de porta" al pacte fiscal.

RedaccióActualitzat
L'únic regidor del Partit Popular a Sant Antoni de Vilamajor, Felipe Garrido, s'ha donat de baixa d'aquesta formació per "l'immobilisme del partit cap a Catalunya". A través d'un comunicat, el regidor assegura que "necessitem una millora del nostre finançament" i que "el no al pacte fiscal perjudica tots els catalans". Afegeix que "hem de ser respectats per la resta d'Espanya tal com som" i demana als governants que "parlin i negociïn" perquè "estem obligats a entendre'ns entre Espanya i Catalunya".

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor està format per una coalició entre CiU, Autèntics Independents de Vilamajor (AIV), ERC i el regidor Felipe Garrido, que fins ara era del PP. Tot i abandonar el seu partit, Garrido continuarà formant part del govern municipal des del grup no adscrit i es mantindrà com a responsable de l'àrea d'Esports i Joventut.

Preguntat sobre el tema, el portaveu del PP al Parlament català, Enric Millo, ha explicat que "no coneix el cas", però igualment li ha recordat al regidor que va ser Artur Mas "qui va donar el cop de porta al pacte fiscal perquè ja portava el guió escrit abans de la reunió" amb el president espanyol. Segons Millo, Mariano Rajoy "no ha dit mai que no a parlar d'aquesta qüestió".
Anar al contingut