Bàsquet

El Regal Barça ja treballa per buscar un relleu a Ersan Ilyasova

El Regal Barça ja treballa per buscar un relleu a Ersan Ilyasova. L'aler pivot turc està a punt de tornar a l'NBA per jugar amb els Milwaukee Bucks. Joan Creus té assumit l'adéu d'Ilyasova després de dues temporades al Palau Blaugrana, i ja busca en el mercat. Una altra de les opcions és donar més protagonisme a Jordi Trias, pràcticament intranscendent la temporada passada.

Actualitzat
Encara no és oficial, però és pràcticament segur: Ersan Ilyasova deixarà el F. C. Barcelona i se n'anirà a l'NBA, concretament, als Milwaukee Bucks. El pivot uzbek nacionalitzat turc se n'hi va cobrant menys que al club blaugrana, que li oferia quatre anys de contracte, però amb la garantia de jugar minuts, que és el que de debò volia Ilyasova.

Ara, Joan Creus treballa en la renovació de David Andersen, que no serà senzilla. I, pel que fa a trobar un substitut a Ilyasova, es busca en un mercat internacional difícil, i també es preveu la possibilitat de tenir-ne el substitut a casa: Jordi Trias. El gironí, que sempre ha valorat positivament els pocs minuts que ha jugat aquesta temporada, és un valor segur: humanament i professionalment.

La Penya es reforça


D'altra banda, es confirma el fitxatge del base, per al Joventut de Badalona, del letó Kristaps Valters, procedent del Fuenlabrada. Kristaps, de 27 anys, és fill del llegendari Valdis, un fix de l'URSS dels 80.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut