Seül

El raper sud-coreà PSY publica el primer disc després de l'èxit de "Gagnam style"

A la mitjanit ha sortit a la venda el nou treball de PSY, que inclou les cançons "Napal Baji" i "Daddy", de les quals ja s'han publicat els videoclips

Actualitzat

El raper sud-coreà PSY ha publicat el seu nou disc, "Chiljip PSY-Da", el primer des de l'aclaparador èxit de la cançó "Gagnam style". A la mitjanit de l'1 de desembre, en horari sud-coreà, ha sortit a la venda el nou treball de PSY, que inclou les cançons "Napal Baji" i "Daddy", de les quals ja s'han publicat els videoclips.

En el nou disc, PSY col·labora amb el nord-americà will.i.am, dels Black Eyed Peas, en la cançó "ROCKnROLLbaby". Poques hores abans que el disc es posés a la venda, el cantant coreà ha explicat que "Chiljip PSY-Da" està "basat en música 'dance'" i ha rebutjat comparar-ne les cançons amb "Gagnam style" perquè el seu gran èxit s'ha convertit per ell en "una càrrega massa pesada".

Amb el videoclip de "Gagnam style", PSY va batre rècords: es va convertir en el primer vídeo que superava el milió de visionats a YouTube i l'any passat va superar el límit de visionats del popular portal de vídeos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut