El raper nord-americà Snoop Dogg, retingut a Itàlia
El raper nord-americà Snoop Dogg, retingut a Itàlia
Roma

El raper nord-americà Snoop Dogg, retingut a Itàlia per portar més de 400.000 dòlars en efectiu

L'advocat del cantant assegura que el seu client no ha comès cap delicte, que es tracta d'una infracció administrativa, i que, per tant, només haurà de pagar una multa

RedaccióActualitzat

La policia italiana ha retingut a l'aeroport de Lamezia Terme, a Calàbria, el raper nord-americà Snoop Dogg per portar en efectiu 422.000 dòlars, quan es preparava a pujar al seu jet privat en direcció a Londres. Snoop Dogg va actuar a Calàbria aquest divendres a la nit i tenia previst una presentació en el Festival Kendal Calling. El cantant ha estat posat en llibertat poc després. El màxim d'efectiu que no cal declarar a la Unió Europea és de 10.000 euros.

L'advocat del cantant assegura que el seu client no ha comès cap delicte, que es tracta d'una infracció administrativa, i que, per tant, només haurà de pagar una multa.

De fet, les autoritats italianes li han retingut la meitat de la quantitat fins que es fixi la sanció i l'han deixat en llibertat.

L'advocat ha dit que els 400 mil dòlars provenen de la recaptació dels concerts que ha fet a Europa per presentar el seu últim disc, "Bush".

Snoop Dogg, "reincident"

L'octubre del 2011, Snoop Dogg ja va ser retingut a l'aeroport de Noruega i li van denegar l'entrada durant una llarga estona perquè portava massa diners.

Anar al contingut