Copa del Rei

El Racing derrota l'Athletic Club a Santander en l'anada dels quarts de final de la Copa (2-0)

El Racing de Santander ha derrotat l'Athletic de Bilbao al Sardinero (2-0) i ha encarrilat el camí cap als quarts de final de la Copa. Els dos equips han presentat els seus equips de gal·la, però els gols no han arribat fins al tram final de l'enfrontament. El congolès Tchité ha firmat la primera diana en el minut 75 i, dos minuts després, el polonès Smolarek ha certificat la victòria final per al conjunt cantàbric. Els bascos hauran de remuntar a San Mamés si volen seguir endavant al torneig del KO, mentre que el tècnic del Racing Marcelino vol fer història classificant el seu equip per a les semifinals.

A la primera part el Racing ha buscat el gol amb més insistència que l'Athletic Club. De fet, en la primera acció del partit, Óscar Serrano ja ha fet intervenir Aranzubia. I al minut 7, el jove Ivan Bolado s'ha quedat sol davant el porter bilbaí però ha enviat el xut massa desviat. El conjunt basc, disposat a decidir l'eliminatòria a San Mamés, ha fet ben poqueta cosa. En els primers 45 minuts, cap xut entre els tres pals.

I després del descans, tres quarts del mateix. Els cantàbrics han sortit buscant el gol. Ivan Bolado ha estat a punt d'aconseguir-ho rematant una centrada de Tchité, però la pilota ha sortit fregant el pal. I en la jugada següent, entre Oriol i el mateix Bolado tampoc han trobat el camí del gol. El congolès Tchité ho ha provat des de fora de l'àrea, però sense sort. Tot ha canviat en només dos minuts. En el 75, el mateix Tchité ha fet el primer en rematar de cap una bona centrada de Colsa. I en el minut 77, el polonès Smolarek ha aprofitat una centrada-xut de Pablo Álvarez per marcar en posició més que dubtosa.