Las Vegas

El que serà tendència en un futur proper, a la Fira Electrònica de Las Vegas

Las Vegas s'ha convertit en la capital de la tecnologia electrònica. Empreses grans i petites mostren les seves novetats en una fira dedicada totalment a productes de consum que faciliten la connectivitat, però també augmenten el risc de manipulació.

RedaccióActualitzat

Sembla que la tendència és que cada cop resulti més difícil mantenir-se desconnectat. A la Fira Electrònica de Las Vegas ha quedat clar un any més. Empreses grans i petites mostren les seves novetats en una fira dedicada totalment a productes de consum i al que serà tendència en un futur més o menys proper.

Chrysler hi ha presentat un cotxe que, a banda de ser autònom, incorpora tot el que ja incorporen el mòbil o la tauleta. No té clau i reconeix la veu i la cara del propietari, li obre la porta i el saluda.

La connexió, clau de totes les tecnologies

Diversos dispositus porten sensors per controlar contínuament el nostre estat físic. Poden estar en samarretes o, simplement, en un plàstic enganxat a la pell. S'ha presentat un bastó que envia un missatge de veu o text a algun familiar si hi ha una caiguda.

Fins i tot quan ens pentimen obtindrem dades. Un raspall ens diu si ho fem prou bé i ens marca la salut dels cabells.

Un collar per a gossos francès controlarà la mascota en tot moment, detectarà qualsevol alteració del seu estat, fins i tot mentre dorm, i arribarà al mòbil intel·ligent del seu amo. Tot això pot facilitar la vida, però també pot augmentar el risc de manipulació o d'obtenció de dades personals sensibles

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut