El PSOE "respecta" el nou pacte tripartit

L'executiva federal del PSOE es reunirà aquest dilluns per estudiar l'acord per a la formació del nou govern de la Generalitat. A l'espera d'aquesta valoració, fonts del partit han explicat que "respecten" la decisió del PSC, ERC i ICV-EUiA de formar un nou tripartit, i han afegit un "com no podia ser d'una altra manera". <br>Els socialistes han reiterat el "ple suport" de José Luis Rodríguez Zapatero cap a José Montilla, en la mateixa línia del que ha dit el president espanyol des de la Cimera Iberoamericana de Montevideo. Allà, Zapatero ha definit Montilla com "un dirigent seriós" que té "una trajectòria molt acreditada de fer les coses adequadament". <br>
El PSOE "respecta" el nou pacte tripartit
Madrid

El PSOE "respecta" el nou pacte tripartit

L'executiva federal del PSOE es reunirà aquest dilluns per estudiar l'acord per a la formació del nou govern de la Generalitat. A l'espera d'aquesta valoració, fonts del partit han explicat que "respecten" la decisió del PSC, ERC i ICV-EUiA de formar un nou tripartit, i han afegit un "com no podia ser d'una altra manera".
Els socialistes han reiterat el "ple suport" de José Luis Rodríguez Zapatero cap a José Montilla, en la mateixa línia del que ha dit el president espanyol des de la Cimera Iberoamericana de Montevideo. Allà, Zapatero ha definit Montilla com "un dirigent seriós" que té "una trajectòria molt acreditada de fer les coses adequadament".