El secretari d'Organització del PSOE, Marcel·lí Iglesias, en una imatge d'arxiu
El secretari d'Organització del PSOE, Marcel·lí Iglesias, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

El PSOE diu que la decisió de Montilla de no reeditar el tripartit els "ha relaxat"

El nou secretari d'Organització del PSOE, Marcelino Iglesias, ha valorat com una "excel·lent decisió" l'anunci del president José Montilla, el qual ha dit que no reeditarà el tripartit després de les eleccions al Parlament del 28 de novembre. Marcelino Iglesias ha afegit que la decisió de Montilla els "ha relaxat" i ha aplaudit un missatge que interpreta com una negativa a anar de la mà dels qui demanen un referèndum d'autodeterminació de Catalunya, amb referència a ERC.

Actualitzat
Marcelino Iglesias ha donat suport al PSC i ha aplaudit la decisió del president Montilla de no reeditar el tripartit i ha assegurat que l'anunci no només els ha semblat bé sinó que, a més, els "ha relaxat". I ho ha justificat d'aquesta manera: "La reflexió del president Montilla porta aparellada una reflexió i és la reflexió que ell no estarà amb aquells que defensen un referèndum d'autodeterminació", amb referència a ERC.

Iglesias ha fet aquesta reflexió en la seva primera compareixença davant els mitjans després d'assumir el càrrec de secretari d'Organització del partit, en substitució de Leire Pajín, que ha estat nomenada ministra de Sanitat.

El nou secretari d'Organització del PSOE ha promès al PSC tot el suport i la presència de la plana major del PSOE de cara a la campanya electoral per als comicis del 28 de novembre.

Anar al contingut