El vídeo del PSOE intercala declaracions de dirigents populars i titulars de diaris
El vídeo del PSOE intercala declaracions de dirigents populars i titulars de diaris
Madrid

El PSOE denuncia en un vídeo "les mentides i contradiccions" del PP en el "cas Bárcenas"

Els socialistes denuncien les "mentides i contradiccions" del president del govern espanyol i del PP sobre el "cas Bárcenas". Ressalten com els dirigents populars han anat modificant el seu discurs a mesura que es feien noves revelacions periodístiques.

RedaccióActualitzat
El PSOE ha fet públic un vídeo on denuncia les "mentides i contradiccions" del cap del govern espanyol, Mariano Rajoy, i del PP en el "cas Bárcenas". Els socialistes ressalten que els dirigents populars han anat "modificant el seu discurs" sobre l'extresorer Luis Bárcenas a mesura que es coneixien noves revelacions periodístiques.

Des de "l'acomiadament en diferit" de María Dolores de Cospedal fins al "tret d'alguna cosa" de Rajoy, el vídeo repassa les declaracions dels màxims dirigents del PP en les quals contínuament es desvinculen de les activitats de Bárcenas. A les imatges, de tres minuts i mig, s'hi pot escoltar el mateix Rajoy i la secretària general del PP, juntament amb Carlos Floriano, Cristóbal Montoro i Esteban González Pons.

El vídeo repassa les seves declaracions desvinculant Bárcenas del PP i assegurant que es tracta d'un "assumpte particular" i les va intercalant amb els titulars dels diaris destapant la presumpta "caixa B", els sobresous de Rajoy i la cúpula del PP, entre d'altres.

Els socialistes han penjat el vídeo a la seva pàgina web sota el títol "#NoMásPPeinetas", en referència al gest despectiu de Bárcenas als periodistes, i sota aquesta mateixa etiqueta ha començat a circular a través de les xarxes socials.

El vídeo conclou amb unes paraules de Rajoy en què afirma: "Hem de treballar, però hem de fer un esforç per ser exemplars", mentre a les imatges es pot veure Bárcenas a l'aeroport de Barajas procedent del Canadà, on va anar de viatge a esquiar, fent el conegut gest insultant amb el dit del mig.



Anar al contingut