Àvila

El PSOE demana la dimissió de Rajoy pel "cas Bárcenas" i exigeix a De Cospedal que expliqui "tota la veritat" davant del jutge

El secretari d'organització socialista ha assegurat que el "cas Bárcenas" ja és el "cas PP" i el "cas Rajoy", i ha exigit a María Dolores de Cospedal que dimecres expliqui "tota la veritat" al jutge Pablo Ruz quan comparegui, com a testimoni, davant del jutge de l'Audiència Nacional. López també ha anunciat que el PSOE demanarà la creació d'una comissió d'investigació al Congrés.

RedaccióActualitzat
El PSOE ha demanat la dimissió del president del govern espanyol, Mariano Rajoy. En una roda de premsa a Àvila, el secretari d'organització de la formació, Óscar López, ha dit que no es pot tenir un president lligat de mans i peus per Bárcenas i que menteix constantment. Segons López, Rajoy i Cospedal no han fet altra cosa que mentir des que va estallar el cas i és per això en demanen la dimissió. A més, manifesta que el cap de l'executiu ha demanat un "esforç" a tots els espanyols mentre que ell no només "posava suposadament sobresous" sinó que el seu extresorer "tenia el millor sou del PP", com publica el diari "El Mundo".

El secretari d'organització socialista també ha assegurat que el "cas Bárcenas" ja és el "cas PP" i el "cas Rajoy", i ha exigit a María Dolores de Cospedal que dimecres expliqui "tota la veritat" al jutge Pablo Ruz quan comparegui, com a testimoni, davant del jutge de l'Audiència Nacional. López també ha anunciat que el PSOE demanarà la creació d'una comissió d'investigació al Congrés.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut