Futbol

El PSG guanya el Montpeller i reforça la moral abans de rebre el Barça a la Champions (1-0)

El París Saint-Germain, rival del Barça als quarts de la Champions, ha jugat aquest divendres contra el Montpeller a la Lliga francesa. Els de Carlo Ancelotti s'han endut el triomf per 1-0, amb un gol de Kevin Gameiro a vuit minuts del final gràcies a una passada d'Ibrahimovic. Ara, el PSG lidera la classificació amb 8 punts més que l'Olympique de Lió, que jugarà diumenge. No han jugat per lesió Thiago Motta ni Lucas Moura. El tècnic ha reservat Lavezzi i Jallet.

Actualitzat
El París Saint-Germain, rival del Barça en els quarts de la Champions, ha jugat aquest divendres contra el Montpeller a la Lliga francesa. Els de Carlo Ancelotti s'han endut el triomf per 1-0, amb un gol de Kevin Gameiro a vuit minuts del final gràcies a una passada d'Ibrahimovic. Ara el PSG lidera la classificació amb 8 punts més que l'Olympique de Lió, que jugarà diumenge. No han jugat per lesió Thiago Motta ni Lucas Moura. El tècnic ha reservat Lavezzi i Jallet.

París, preparat per rebre el Barça

París
està preparat per al Barça i el PSG ja està a punt. Així s'interpreta que aquest divendres el París Saint- Germain s'assegurés amb una victòria contra el Montpeller el liderat de la Lliga francesa. Amb vuit punts d'avantatge sobre l'Olympique de Lió, ja poden passar ara al gran desafiament: el partit del Barça. L'entrenador italià Carlo Ancelotti admet la importància de mantenir la moral alta.
 
"Mai és fàcil preparar un partit abans de la Champions. El Montpeller té una bona qualitat, però al final hem aconseguit tres punts importants en la classificació i, per sobre de tot, preparar-nos en l'ambient adequat per al partit de dimarts", assegura Ancelotti.
 
Després de tornar d'una gira comercial a la Xina, David Beckham també va jugar en l'últim tram del partit. I Zlatan Ibrahimovic, amb la confirmació que podrà jugar contra el Barça dimarts, va donar molt joc a un equip que confia a aprofitar qualsevol error que pugui fer el Barça. L'expectació continua sent alta. A la revenda, ja es parla d'entrades que arriben als 1.300 euros. L'equip se sent confiat i fins i tot eufòric, si s'ha de jutjar per les imatges del mateix PSG del vestidor després de la victòria contra el Montpeller.
 
A París, el Barça hi trobarà boira i temperatures baixes, però un rival amb expectatives altes i una afició escalfada. El partit contra el Barça és una prova importantíssima no només per als jugadors, sinó també per la marca del club que vol fer somiar els francesos.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut