Barcelona

El PSC presenta l'espot "La vida de Monti" per reivindicar l'obra de govern

Els socialistes catalans han presentat aquest divendres un espot de precampanya que porta per títol "La vida de Monti" i que recorda la coneguda pel·lícula "La vida de Brian", dels Monty Phyton. A l'espot, es compara l'obra del govern català amb la dels romans. Hi apareix un caricaturitzat Artur Mas, que intenta convèncer el poble que els romans no han fet res.

Actualitzat
Després del cartell en què Montilla apareix caracteritzat com un superheroi i després de l'eslogan "Artur Mas de lo mismo", els socialistes catalans recorren ara als Monty Python i presenten un espot de precampanya electoral que parodia "La vida de Brian".

L'espot, "La vida de Monti", intenta reivindicar l'obra de govern. Pel director de campanya del PSC, el vídeo vol comunicar "amb un toc d'humor" les principals polítiques del govern tripartit, l'acció de govern. "Fer servir la ironia i l'humor -ha dit Collboni- és important per transmetre un missatge". L'espot es divulgarà per la xarxa, en català i castellà, i es passarà en alguns cinemes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut