Jaume Collboni, cap de campanya del PSC, a "L'oracle"
Jaume Collboni, cap de campanya del PSC, a "L'oracle"
Barcelona

El PSC nega que exigeixi fer el primer dels debats electorals en castellà

El cap de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha desmentit en una entrevista a "L'oracle" que el seu partit exigeixi com a condició fer en castellà el primer dels debats electorals que socialistes i convergents estan negociant. Collboni ha negat així el que tot just aquest dijous afirmava al mateix programa el cap de campanya de CiU, David Madí.

Actualitzat
Collboni ha dit que "no és una qüestió d'ordre", sinó que el que s'està negociant ara són els debats que s'han de fer. "Jo en cap moment he parlat d'ordres -ha explicat el cap de campanya del PSC-. Nosaltres estem parlant que, efectivament, cal fer aquests tres debats". Els socialistes proposen un debat amb els sis caps de llista de les forces parlamentàries i dos cara a cara entre Montilla i Mas, un en català i l'altre en castellà.

Les negociacions entre socialistes i convergents pels cara a cara estan aturades. Es van trencar després de les declaracions del número 2 de CiU, Felip Puig, qui va dir que fer un dels cara a cara en castellà era un insult a la intel·ligència.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut