Jaume Collboni, portaveu del PSC, a la reunió d'aquest dilluns.
Collboni: "Fins aquí hem arribat". (Foto: ACN)
Barcelona

El PSC exigeix a CiU que presenti els pressupostos i que apliqui el seu pacte amb ERC

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha anunciat formalment que el seu partit no donarà suport als pressupostos, i ha instat CiU a aplicar el seu pacte d'estabilitat amb ERC. "Fins aquí hem arribat pel que fa als pressupostos".

RedaccióActualitzat
El PSC retira la mà estesa al president de la Generalitat, Artur Mas, per dialogar sobre els pressupostos del 2013, i li ha exigit que presenti els comptes de manera imminent al Parlament. El portaveu dels socialistes catalans ha afirmat amb rotunditat: "Fins aquí hem arribat en el debat pressupostari. Que CiU i ERC apliquin el pacte de governabilitat, portin els comptes al Parlament i deixin de crear debats buits. El que al país li interessa és el debat dels pressupostos".

El PSC critica que, des de la nit electoral, el 25 de novembre, el president català "navega sense full de ruta i té la brúixola trencada", i li reclama que abordi els problemes reals del dia a dia dels catalans. Collboni ha advertit que no alimentaran "l'espiral de declaracions" de les últimes setmanes de dirigents de CiU i ERC, un debat, al seu parer, que només serveix "per fer veure que estan fent una cosa que no s'està fent".
Anar al contingut