Matías Alonso, de Ciutadans
Matías Alonso, de Ciutadans
Barcelona

El PSC, el PP i C's celebren que BCN World tiri endavant, CSQEP no descarta fer-hi al·legacions i la CUP hi està en contra

La CUP es mostra obertament en contra del projecte

RedaccióActualitzat

El PSC, el PP i Ciutadans es feliciten que el projecte s'hagi desencallat, Catalunya Sí que es Pot no descarta presentar-hi al·legacions i el soci parlamentari del govern, la CUP, s'hi mostra obertament en contra. Des del PSC, Jordi Terrades, s'ha mostrat satisfet:

"Satisfet que el projecte segueixi endavant, satisfet que el govern per fi hagi resolt les seves complicacions internes respece aquest projecte."

Matías Alonso, de Ciutadans, ha qüestionat la reducció de l'impost sobre l'activitat del joc, que passa del 55 al 10%, i ja parla de revisar-lo en un futur:

"Amb una situació de crisi tan greu en l'àmbit financer per la pròpia Generalitat, la reducció que hi hagut en l'impost del joc potser l'haurem de revisar en un futur."

Catalunya Sí que es Pot no descarta presentar al·legacions. Hortènsia Grau ha preguntat si es tracta del model turístic desitjat per a Catalunya:

"Ens preguntem si aquest és el model turístic que volem, si aquest model continua sent competible amb el model de turisme familiar, d'oci, que a més és un model d'èxit".

La CUP s'ha mostra obertament en contra del projecte: Sergi Saladié ha estat crític:

"Darrera d'aquest espectacle esperpèntic només hi resta l'interès de la Caixa de poder desprendre's d'uns terrenys o d'uns actius tòxics en forma de terrenys."

Finalment, el PP també celebra que el procés s'hagi desencallat. Alejandro Fernández, però, tem que la CUP pugui paralitzar-lo.

"Si la CUP torna a exigir la retirada del projecte com va fer en el passat per donar suport a la qüestió de confiança del president Puigdemont, què faran amb el projecte?"

 

Anar al contingut