Pla mig del diputat socialista al Congrés per Tarragona Joan Ruiz i del diputat electe al Parlament Carles Castillo, el 5 d'octubre en roda de …
Pla mig del diputat socialista al Congrés per Tarragona Joan Ruiz i del diputat electe al Parlament Carles Castillo, el 5 d'octubre en roda de premsa a la seu del PSC de Tarragona. (Horitzontal)

El PSC demanarà la compareixença urgent de la ministra Pastor al Congrés per l'N-340

Tarragona (ACN).- El grup socialista al Congrés demanarà la compareixença urgent de la ministra de Foment, Ana Pastor, a la Comissió de Foment perquè doni explicacions sobre l'N-340 al Camp i l'Ebre. El diputat Joan Ruiz ha recordat que, fa un any, la ministra va anunciar bonificacions per als camions que es desviessin de l'N-340 a l'AP-7, però ha lamentat que, malgrat l'increment de la sinistralitat, la mesura no s'hagi fet efectiva. "Només un govern i una ministra autistes ens poden portar a la situació on som", ha etzibat Ruiz. Per la seva banda, el diputat electe al Parlament, Carles Castillo, ha reclamat al Govern que pressioni al ministeri per concretar la gratuïtat de l'AP-7 i impulsar la construcció de l'A-7.

Anar al contingut