Barcelona

El PSC a l'Ajuntament de Barcelona rebutja la possibilitat d'acord amb Trias per aprovar els pressupostos

El PSC s'oposa a la possibilitat d'arribar a una entesa amb el govern de CiU a l'Ajuntament de Barcelona per tirar endavant els pressupostos d'aquest any. En declaracions a Catalunya Informació, el president del grup municipal del PSC, Jordi Martí, ha alertat l'alcalde, Xavier Trias, que haurà de negociar projecte a projecte i nega que hi hagi en risc 200 milions d'euros.

RedaccióActualitzat
El líder del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, rebutja la via del pacte amb el govern municipal de Convergència i Unió per poder aprovar els pressupostos del 2013. Recordem que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha instat els partits de l'oposició a arribar a un pacte per evitar, segons va dir, el bloqueig de grans projectes de la ciutat.

En una entrevista al "Catalunya al dia Barcelona", de Catalunya Informació, Martí ha acusat Trias de victimista i ha assegurat que l'oportunitat de pactar amb els socialistes ja la van tenir: "El que no pot ser és que ara demani un xec en blanc per poder continuar fent allò que aquests darrers mesos havíem vist que anava a fer". Segons Martí, "en aquest moment el que s'ha de veure és projecte per projecte, iniciativa per iniciativa, per intentar posar-nos d'acord, sigui amb uns o sigui amb els altres, i, sobretot, per evitar que diners que són disponibles a Barcelona estiguin al calaix i no s'inverteixin o no es gastin en allò que avui la ciutat necessita".

El president del grup municipal dels socialistes catalans també ha negat que, sense aquest pacte que reclama Trias, hi hagi en risc 200 milions d'euros, tal com va alertar Xavier Trias. Pel PSC, entre els projectes més urgents que ha d'encarar la ciutat hi ha la cobertura de les vies de Sants, les noves Glòries, el pla de barris o recuperar polítiques actives d'ocupació.





Anar al contingut