El programa de recuperació d'aliments frescos de Reus permet aprofitar el 80% dels productes que abans es llençaven

Reus (ACN).- El programa de Gestió Alimentària de Reus, que va ser escollit l'any passat per l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) com a projecte pilot per veure la seva aplicabilitat en altres territoris, ha superat amb escreix les expectatives pel que fa a l'impacte ambiental i el malbaratament alimentari. Al llarg del primer any de funcionament del programa s'ha recuperat el 79% de les 173,71 tones d'aliments recollides, convertint-se en residu només el 21% restant. Una gestió alimentària responsable que ha permès repartir 137,43 tones d'aliments no comercialitzables però aptes per al consum a unes 3.600 persones amb pocs recursos econòmics.
El programa de recuperació d'aliments frescos de Reus permet aprofitar el 80% dels productes que abans es llençaven

El programa de recuperació d'aliments frescos de Reus permet aprofitar el 80% dels productes que abans es llençaven

Reus (ACN).- El programa de Gestió Alimentària de Reus, que va ser escollit l'any passat per l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) com a projecte pilot per veure la seva aplicabilitat en altres territoris, ha superat amb escreix les expectatives pel que fa a l'impacte ambiental i el malbaratament alimentari. Al llarg del primer any de funcionament del programa s'ha recuperat el 79% de les 173,71 tones d'aliments recollides, convertint-se en residu només el 21% restant. Una gestió alimentària responsable que ha permès repartir 137,43 tones d'aliments no comercialitzables però aptes per al consum a unes 3.600 persones amb pocs recursos econòmics.