Barcelona

El programa "30 minuts" es renova coincidint amb el seu 25è aniversari

El programa insígnia de TV3 compleix 25 anys amb un canvi de director i d'imatge. El reporter Eduard Sanjuán, que durant 25 anys ha cobert per als informatius diaris de TV3 els grans esdeveniments mundials, assumeix el càrrec d'aquesta nova etapa, que començarà l'11 de gener. El primer reportatge de la nova temporada, "Franco i Fidel, una amistat incòmoda", s'emetrà en dues parts i permetrà veure imatges inèdites a Espanya d'alguns moments delicats d'aquesta relació.

Actualitzat
Durant la presentació d'aquesta nova etapa, la directora d'Informatius de TVC, Rosa Marqueta, ha agraït la feina feta per Joan Salvat al capdavant del programa, de qui ha remarcat "l'empremta que deixa no només en el gran reportatge, sinó també en els informatius diaris de TVC".

Salvat, que ha assumit el càrrec de cap de Documentals de TVC, deixa pas al reporter Eduard Sanjuán, un periodista que, tal com ha recordat Marqueta, "ha estat present en els grans moments de la història de l'últim quart de segle, una experiència que aporta ara al '30 minuts'".

Per Sanjuán, assumir la direcció del programa "és un repte, perquè és un buc insígnia reconegut a Espanya i a nivell internacional". El nou director del "30 minuts" ha avançat que el programa "haurà de ser capaç de transformar-se a la vegada que es transforma la realitat" i ha apuntat com a línies de treball "l'exploració de nous llenguatges televisius i el manteniment del segell del '30 minuts', que és la investigació".

La renovació del programa "també aportarà noves mirades" i ho demostra el primer reportage que emetrà l'11 de gener. "Franco i Fidel, una amistat incòmoda" és un treball de dos reporters de "30 minuts" amb anys de bagatge, Santiago Torres i Ramon Vallès.

"Franco i Fidel, una amistat incòmoda" s'emetrà en dues parts els dies 11 i 18 de gener i permetrà veure imatges inèdites a l'estat espanyol sobre la relació que mantenien, una relació que Santiago Torres qualifica de "tragicòmica".
Anar al contingut