El professor Robert E Kelly torna a la BBC amb tota la seva família
El professor Robert E Kelly torna a la BBC amb tota la seva família

El professor Robert E Kelly torna a la BBC amb tota la seva família

La seva dona, Kim Jung-A, estava concentrada gravant l'entrevista per a la televisió quan va veure aparèixer els seus fills en pantalla i aleshores es va generar el caos

RedaccióActualitzat

El professor de Ciències polítiques i diplomàcia de Corea del Sud, Robert Kelly, estava comentant a la BBC via Skype la destitució de la presidenta sudcoreana quan van entrar els petits al despatx. El vídeo ha donat la volta al món i acumula milions de visites a les xarxes socials.

Kelly i la seva dona, Kim Jung-A, han explicat aquest dimarts les circumstàncies del què va passar en aquell moment amb els seus dos fills, Marion i James i què en pensen del que ha passat:

"Hem vist el vídeo moltes vegades i entenem que és una mica histèric i perquè la gent el troba divertit"

El periodista de la BBC atribueix a Kim Jung-A el paper protagonista més divertit quan entra "volant a l'habitació en busca dels petits" i ella explica que quan va veure el vídeo "va riure molt". El vídeo també va aflorar molts prejudicis ja que molta gent va pensar que la dona era la mainadera. Respecte aquesta qüestió expliquen que se senten "una mica incòmodes i que esperen que la gent es diverteixi amb el vídeo i que no discuteixi sobre això":

" Jo no sóc la mainadera, aquesta és la veritat, i espero que la gent deixi de discutir sobre aquesta qüestió"

El professor explica que es van quedar molt preocupats per si la BBC no els tornava a trucar mai més.

En una entrevista a The Wall Street Journal Kelly explica que va ser un moment de caos i que va ser un gran error no tancar la porta del despatx amb clau:

" Sento una barreja de sorpresa, vergonya i diversió"

Kim Jung-A estava concentrada gravant l'entrevista del seu marit per la televisió quan va veure aparèixer els seus fills en pantalla i aleshores es va generar el caos. La germana gran va entrar al despatx i el nadó de vuit mesos la va seguir, com fa normalment. "Aquest és el nostre dia a dia" expliquen els pares.

Anar al contingut