El productor de Hollywood Harvey Weinstein
El productor de Hollywood Harvey Weinstein
Nova York

El productor de Hollywood Harvey Weinstein s'entrega a una comissaria de Manhattan

Més de 70 dones han denunciat algun tipus d'assetjament o abús per part del productor

RedaccióActualitzat

El productor de Hollywood Harvey Weinstein, acusat de desenes d'abusos sexuals, s'ha entregat aquest divendres a una comissaria de policia de Nova York.

Ho ha fet quan un tribunal de Manhattan comença a abordar una de les causes que té obertes. Harvey hi ha arribat en cotxe, enmig d'una gran expectació mediàtica que no es volia perdre el moment de la seva posada a disposició de la justícia.

Weinstein, investigat per diverses agressions sexuals, es posarà a disposició de la justícia per una denúncia de l'aspirant a actriu Lucia Evans, que va denunciar el productor per un suposat assetjament perquè li practiqués sexe oral l'any 2004.

 

Notícia relacionada: Asia Argento fa emmudir Canes: Harvey Weinstein la va violar al festival fa 21 anys


A més d'aquest cas, Weinstein també ha estat acusat a Nova York d'abusos sexuals contra l'actiu Paz de la Huerta, tot i que han estat més de 70 les dones que han denunciat algun tipus d'assetjament o abús per part del productor.

Hi ha almenys una altra investigació en curs en contra de Weinstein a Los Angeles i, segons mitjans com "The New York Times", els fiscals federals també han iniciat les seves pròpies investigacions.

El cas Weinstein, destapat la tardor de l'any passat, ha marcat un punt d'inflexió en la lluita contra les agressions sexuals i va ser l'inici del moviment #MeToo, a través del qual moltes dones han denunciat públicament haver patit assetjament i violacions.

 

Notícia relacionada: Pulitzer per a "The New York Times" i "The New Yorker" per destapar el cas Weinstein

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Feminisme
Anar al contingut