L'Hospitalet de Llobregat

El príncep d'Astúries inaugura l'ampliació de la Fira de Barcelona a l'Hospitalet

El príncep d'Astúries ha inaugurat l'ampliació del recinte firal de Gran Via l'Hospitalet de la Fira de Barcelona. Les instal·lacions, amb més de 326.000 metres quadrats de superfície, són les més grans de l'estat espanyol i unes de les més àmplies d'Europa. En tot el projecte, s'hi invertiran més de 900 milions d'euros.

Actualitzat

El príncep d'Astúries és a Catalunya per conèixer l'ampliació de les instal·lacions de la Fira de Barcelona. Precisament la jornada del príncep ha començat amb la inauguració de la segona fase de l'ampliació de la Fira Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat.

El passat 12 de març, el príncep va presidir el consell d'administració de Fira de Barcelona i va rebre informació sobre la seva activitat, previsions i pla estratègic d'aquest organisme, un dels motors de l'economia catalana. Aleshores, el príncep va mostrar el seu interès per alguns assumptes, en concret pel paper de la Fira com a pont entre Sud-amèrica i Europa, gràcies al seu alt grau d'internacionalització. 

Visita a la Garrotxa

La següent etapa de la visita del príncep Felip és a la comarca de la Garrotxa, amb un dinar a Olot, amb joves empresaris en un gest de suport que ajudi la projecció econòmica d'aquesta zona fora de la comunitat autònoma.

El príncep anirà a Santa Pau, on s'ubiquen les instal·lacions de la cooperativa La Fageda, una entitat sense ànim de lucre la finalitat de la qual és la integració sociolaboral de persones adultes amb limitacions psíquiques. Per finalitzar aquesta visita, Felip presidirà un sopar a Olot, on tindrà lloc el lliurament de la segona edició dels Premis Garrotxí de l'Any.

Anar al contingut