Londres

El príncep Carles d'Anglaterra compleix 60 anys

El príncep Carles d'Anglaterra ha complert 60 anys i ho ha celebrat amb una gran festa oferta per la reina Isabel II al palau de Buckingham. Sense cap perspectiva d'accedir al tron en els pròxims anys, el príncep ha aprofitat el seu 60è aniversari per organitzar un sopar de gala amb 150 convidats de la reialesa europea. Els convidats han gaudit prèviament d'un concert de l'Orquestra Filharmònica i un còctel al saló de ball, que normalment s'usa per a investidures. Amb motiu del seu aniversari, el príncep Carles també ha volgut fer-se un retrat oficial.

Actualitzat
El príncep Carles d'Anglaterra va ser el protagonista d'un banquet que va comptar amb la presència dels prínceps Guillem i Enric, fills de Carles i la difunta princesa Diana. Uns 150 convidats van gaudir d'un concert de l'Orquestra Filharmònica, de la qual Carles és el patró, abans d'accedir a un còctel al saló de ball, on acostumen a fer-se les investidures.

Aquest ha estat un dels actes previstos per celebrar l'aniversari de l'hereu al tron britànic. Dimecres, el príncep i la seva família van assistir a un espectacle còmic organitzat en honor seu, en el qual van participar els actors John Cleese, Rowan Atkinson i el nord-americà Robin Williams. A més, aquest dissabte està previst que la festa es traslladi a la residència de camp de Highgrove, a l'oest d'Anglaterra, on la seva dona, Camilla Parker-Bowles, ha preparat una festa amb familiars i amics. Durant la celebració actuarà Rod Stewart.

Carles III o Guillem V?

Però el cert és que el seu aniversari no només ha motivat una setmana de festejos, sinó que també ha reobert el debat sobre si alguna vegada serà rei. Amb la popularitat que té actualment, després de nombrosos escàndols de tot tipus, poca gent descarta que després de la mort de la reina Isabel II la proclamació britànica de "llarga vida al rei" sigui per al seu fill, que seria Guillem V i no per a Carles d'Anglaterra, el príncep més longeu de la monarquia europea.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut