Imatge promocional "Horrorland" (Instagram @horrorlandpark)
Imatge promocional "Horrorland" (Instagram @horrorlandpark)

El primer parc temàtic de terror del sud d'Europa, a la central tèrmica de Cercs

Actualitzat

Cercs acollirà el primer parc temàtic de terror del sud d'Europa. Es diu "Horrorland" i s'ubicarà al polígon industrial del poble, on hi ha una central tèrmica en desús i diverses naus industrials abandonades. De parc com aquest, denominats "scream park", n'hi ha tres més a Europa: a Anglaterra, Alemanya i Holanda.

Tal com explica l'organització, "Horrorland és un parc temàtic, però sense atraccions". El parc està dedicat a l'oci del terror, amb espectacles, passatges del terror i "room scapes". La intenció és "posar el cos al límit" amb el repte de superar un seguit de proves per arribar al final d'un recorregut.
 


A més a més d'activitats i espectacles, les instal·lacions comptaran amb una zona de restauració i una zona de fira. Tot i que el parc no es recomana a menors de 13 anys, podran accedir-hi sempre que vagin acompanyats d'un adult. Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web. La previsió dels organitzadors és rebre 1.500 persones al dia i 22.500 en total.

El projecte que han impulsat les empreses catalanes: Insomnia Group i Horror Box, només estarà obert durant 15 dies a l'any coincidint amb la celebració de Halloween, entre els mesos d'octubre i novembre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut