El primer ministre al volant del taxi en un moment del vídeo. (Foto: EFE)
El primer ministre al volant del taxi en un moment del vídeo. (Foto: EFE)
Oslo

El primer ministre noruec va pagar alguns dels passatgers del seu taxi

El Partit Laborista noruec ha reconegut que cinc de les persones que van pujar al taxi conduït per Jens Stoltenberg van ser escollides per una agència de publicitat i van cobrar 64 euros. El vídeo, gravat amb càmera oculta i fet poques setmanes abans de les eleccions, va ser un èxit a les xarxes social i va fer la volta al món.

RedaccióActualitzat
Cinc de les catorze persones que van participar al vídeo on es veu el primer ministre noruec, Jens Stoltenberg, conduint un taxi van ser contractades per una agència de publicitat. La cap de comunicació del seu partit ha explicat que es volia garantir un mínim de participants i per això se'ls va pagar 64 euros. "Se'ls va preguntar al carrer si volien aparèixer en un vídeo del Partit Laborista i que els aniria a buscar un taxi. Cap dels passatgers tenia ni idea que el primer ministre els recolliria", ha assegurat la portaveu. El vídeo ha tingut molt d'èxit a les xarxes socials i ha fet la volta al món.

El Partit Laborista noruec ja havia informat quan es va llançar el vídeo que alguns dels passatgers havien estat escollits per l'agència de publicitat encarregada de fer-lo, però no havia dit que aquestes persones havien cobrat per la seva participació.

Jens Stoltenberg, de 54 anys, és primer ministre des del 2005. El vídeo forma part de la precampanya de cara als comicis que es faran el 9 de setembre, en els quals Stoltenberg no té garantida la reelecció.
Anar al contingut