Barcelona

El Primavera Sound tanca la seva 11a edició amb un rècord de públic de 140.000 espectadors

El festival Primavera Sound ha tancat aquest diumenge l'edició d'aquest any. Han estat quatre dies de música, en què s'ha registrat una assistència rècord amb 140.000 espectadors. En l'última nit, a més de la sala Apolo, hi ha hagut música al Poble Espanyol. Els nord-americans Mercury Rev han recuperat el seu clàssic àlbum de pop psicodèlic "Deserter's Songs".

Actualitzat
El Primavera Sound ha tancat la seva 11a edició amb rècord de públic. Hi han passat 140.000 visitants, una xifra molt superior a la d'edicions anteriors. S'han programat més de 250 concerts, amb noms destacats de l'escena internacional com PJ Harvey, Pulp, Animal Collective o els nord-americans Fleet Foxes.

L'organització ha fet un balanç més que positiu dels quatre dies d'activitat i també ha destacat la participació en la primera edició del Primavera Pro, que ha agrupat els professionals del sector. De cara a l'any que ve, es plantegen allargar el Primavera Sound a cinc dies i exportar la marca a altres països.

A més de la sala Apolo, en l'última nit també hi ha hagut música al Poble Espanyol. L'han portada els nord-americans Mercury Rev, que acumulen més de 26 anys dalt dels escenaris. Són un dels actuals exponents del pop psicodèlic que han recuperat cançons de l'àlbum "Deserter's Songs", que van publicar l'any 1998 i que els va situar a dalt de tot entre els grups d'aquest tipus de pop.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut