Cartell de l'edició d'enguany del Primavera Sound
Cartell de l'edició d'enguany del Primavera Sound
Barcelona

El Primavera Sound esgota els abonaments a dos mesos i mig del festival

El festival, que tindrà lloc a Barcelona entre el 22 i el 26 de maig, encara té disponibles entrades de dia per als concerts del Parc del Fòrum.

RedaccióActualitzat
El Primavera Sound no perd embranzida malgrat la crisi i aquest divendres ha anunciat que ja ha venut tots els abonaments per a la pròxima edició, que tindrà lloc a Barcelona entre el 22 i el 26 de maig.

Però que ningú es desesperi, perquè encara hi ha opcions per poder gaudir dels concerts del certamen. Queden entrades de dia per a les jornades de dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 de maig al Parc del Fòrum a 80 euros.

L'organització ja ha confirmat grups com Blur, Nick  Cave and The Bad Seeds, Phoenix, The Postal Service, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Jesus and Mary Chain, Antònia Font, Manel, La Bien Querida o Los Planetas, entre d'altres.

A part de la programació principal, el dimecres 22 de maig tindrà lloc la jornada inaugural amb diversos concerts gratuïts en un dels escenaris del mateix Parc del Fòrum i el Primavera a la Ciutat comptarà amb altres activitats d'entrada lliure en diferents espais de Barcelona.
Anar al contingut