L'expresident del Barça Sandro Rosell
L'expresident del Barça Sandro Rosell
Barça

El presumpte testaferro de Sandro Rosell va treballar pel FC Barcelona dos mesos abans de la seva detenció

Shahe Ohannessian va ser contractat pel Barça el març del 2017 per buscar patrocinis pel club a l'Àfrica

Actualitzat

Segons ha desvelat aquesta tarda el programa "Que t'hi jugues" de Ràdio Barcelona, el presumpte testaferro de Sandro Rosell, el libanès Shahe Ohannessian, va treballar pel FC Barcelona i s'encarregava de buscar patrocinis per al club a Àfrica.

El president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, va fer a Ohannessian un contracte de 2 anys a raó de 90.000 euros anuals. D'aquest contracte, però, el Barça només hauria pagat uns 14.000 euros. La detenció de Rosell va provocar la seva cancel·lació.

Aquest empresari libanès seria la persona a qui Sandro Rosell hauria venut la seva empresa, Bonus Sport Marketing (BSM), el 24 de maig del 2011, després de ser proclamat president del FC Barcelona. El jutge, però, a l'escrit d'acusació, assegura que aquesta venda va ser simulada i que Rosell mantenia el control. L'empresa es va liquidar el maig del 2016, quan el seu principal actiu, l'empresa amb fons qatarians Football Dreams, no va mantenir la seva col·laboració.

El FC Barcelona explica que van contractar Ohannessian el mes de març del 2017 perquè el coneixien personalment i per la seva capacitat de trobar patrocinis al continent africà. A partir de la seva detenció i la de Sandro Rosell el 23 de maig, el club afirma que va decidir rescindir el contracte amb la seva empresa, Opuupo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut