Actualitat grana

El president del Nàstic es reuneix amb la plantilla i el cos tècnic per redreçar el rumb a la Lliga

Luis César està esgotant el seu crèdit, després de la derrota amb el Valladolid al Nou Estadi per 1-3. Els aficionats van xiular per primera vegada el seu equip, que va ser eliminat de la Copa del Rei per un equip de Segona, en un partit en què van encaixar tres gols en només set minuts. El tècnic, però, no desespera, perquè pensa que s'ha tocat fons i ara només es pot millorar. L'equip tarragoní, que ja suma set derrotes consecutives, ha tingut una visita especial abans de l'entrenament d'avui: la del president, Josep Maria Andreu.

Actualitzat

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, s'ha reunit aquest matí abans de l'entrenament amb la plantilla i el cos tècnic per analitzar l'actual crisi de joc i de resultats per la qual passa l'equip. La reunió, que s'ha dut a terme a les instal·lacions del Nou Estadi, ha durat 45 minuts. Encara que el mateix Andreu no ha volgut revelar el que ha parlat amb els jugadors, el president ha intentat conscienciar la plantilla de la necessitat de reconduir la nau i mostrar suport a l'entrenador, Luis César.

Des que va arribar al càrrec, Andreu ha visitat el vestidor en algunes ocasions, sempre que els mals resultats predominaven. De fet, en les dues últimes temporades el president s'ha vist obligat a baixar per ratificar el tècnic davant dels jugadors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut