Barcelona

El president del CAC remarca que a l'"Info K" és habitual que els nens parlin de temes d'actualitat

Roger Lopacher diu que el CAC està analitzant d'ofici aquest reportatge, molt criticat pel PP i els mitjans de comunicació espanyols, però adverteix que no han rebut cap queixa sobre l'emissió de l'espai.

RedaccióActualitzat
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, el CAC, Roger Lopacher, ha remarcat que és habitual que a l'"Info K", del canal Super3, els nens parlin de qüestions d'actualitat, com de política, i que el reportatge sobre la Via Catalana no és una excepció.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Lopacher ha afegit que el CAC està analitzant d'ofici aquest reportatge, molt criticat pel PP i per mitjans de comunicació espanyols, però que en tot cas les intervencions de nens sobre política no estan pas prohibides per les regles de l'audiovisual.

"L''Info K' és un informatiu infantil, adreçat als infants, als menors, en el qual es busca la participació d'aquests menors. I a més, és un informatiu que fins ara ha tingut un gran reconeixement, molts premis, entre els quals el de l'Unicef. Per tant, jo crec que és un informatiu amb una llarga trajectòria en aquest sentit", ha dit Lopacher durant una entrevista telefònica.

Recordem que alguns mitjans espanyols i el Partit Popular de Catalunya han acusat TV3 de fer un ús polític dels nens per al reportatge de l'"Info K" sobre la Via Catalana.

El Consell Audiovisual de Catalunya es pronunciarà sobre aquesta qüestió en el pròxim ple, d'aquí 15 dies, però adverteix que no ha rebut cap queixa sobre l'emissió de l'espai.

Tant el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, com el Consell Professional de Televisió de Catalunya han sortit en defensa de l'informatiu infantil "Info K" i dels seus criteris de professionalitat.
Anar al contingut